Thursday, 21 April 2011

bole tak?...

Salam bro..
OWH by the way my name is acik...

soalan pertama...
bdk2 sek: abg camana abg leh keje kat space?
acik: wei ko budak sek tak g sek kew adoyaii ape aa nak jadi gan korang ni.. oii ko isap rokok lak.. mak bapak ko bagi duit bole lak ko g beli rokok. mak bapak g duit suruh g nasik lemak buat makan time rehat dahh bah meh rokok tu. (Sep rokok aku sebatang) kekekek...
bdk2 sek: abg ni orang tanya lain lain lak dapat dah aa kene pow siap dapat 5 bintang kat pipi ni. adoyaiii...
acik: yg ko g tanya pehal dah ape ko nak tanya tadi. (sambil menghembus asap rokok yang di pow dari bdk sek)
bdk sek: camana abg leh keje kat space ni haaa.. (sambil memegang pipi yang agak merah akibat dilempang acik)
acik: owh abg lapo aa belanja makan aa duk jom kfc mcd tak maw abg anti mcd hahahaha..
bdk sek yang gemok sikit: abg ni tanya soalan pun payah nak jawab hisss (sambil memandang sayu kat acik)
acik: ape ko kata kat aku hah! melawan ko ea melawak lak! hambik ni (sebijik kasut di muka budak itu) bodo! last word dari acik..
bdk sek: adoi!.. cakap kat mak aa cakap gan mak..
acik: ko kabo kat mak ko but akak ko, ko jgn kabo lak melepas den kekekeke (Golak Setan!)
bdk sek yg kurus sikit: abg ni dah aa jawab aa soalan tadi?
acik: owh ia gak ea korang kan maw interview aku lupa lak.. hahahaha ok2 aku start keje (tibe2 zzzzzrommm sebijik RXZ merah memulas trotal di depan den huyoo panas jap) lakanat ko jap aku baling botol panggg kene pale dia habik aa jatuh tersungkuh lansung mati di tempat kejadian...
bdk sek: huyooo dasat aa bang!
acik: biasa aaa gua hebat bab baling membaling ni kah kah kah...
bdk sek: ok aa bang balik dulu aa
acik: ok


moral of story2 dua2 bengong tak paham soalan haaaa hahaha

2 comments:

  1. haha baru baca.. lawak yang sengal.. huhu..
    thanks add, nanti org add plak k..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...