Monday, 12 December 2011

waaa ingat lu SIGAPORE.. Part 1

Salam bro..
Mr kekurakukaku said..

Well gua mulakan entry dengan bacaaan bismillah dan gambar ni..



NAMA: FAIZ ASRAF a.k.a FAIZ HAZARDOX
ASAL: JB ( KG PARIT SIDEK)
SITUASI: PELAJAR UTM (SUPER SENIOR TAHAP GABAN)




NAMA: ALIA HASSAN
ASAL: TELUK INTAN PERAK
SITUASI: GUA TAK TAW TAPI KATA DIA TAK KEJE LAGI


NAMA: FALIZAH HASSAN (GUA TIBAI JER K SALAH EJAAN JGAN MARA K)
ASAL: JB RIOT
SITUASI: SAMA CAM ALIA

dan

jeng

jengggg

jengggje

guaaa arhhhh>> ACIK kakerz..

So mesti korang tertanya2 kan apa kejadah haramnyaa gambar ni denga apa yang ua nak tulis (eceh berdebar lak) sebenarnya macam ni gua telah melawat keluar negara.. kemana tu bro? haha GUA Ke SINGAPORE negara saman..

Actuly gua secara tidak lansungnya telah terlibat dalam cita ni..bermula pada malam sabtu 10/12/2011.. gua masih ingat time tu gua g makan stik kat papa chop Taman U..(sekali lagi gua tembak jer nama tempat ni) well gua nak makan stik then gua call lah faiz teman gua makan.. then ketika itu faiz pun on .. 
So dalam pukul 10.00 malam gua jumpe beliau lah..

Sambil2 gua makan dan melalut kat dia pasal cita zaman2 sek.. dia telah berkata:
faiz: " wei bro lu free tak esok
gua: " gua free jer broo nak bayar nanti lu tak mampu lak (haha tu gua tambah)
        "apasat lu tanya camtu.. ada kucing lu nak beranak ker? acara sukan neka ker.. ada pilihan raya peringkat kampung ker.   (sungguh teruja juga gua)
faiz: " hah lu tuiii sempat juga beliau meludah2 ke kiri kanan setelah mendengar jawapan yang agak bodo dari gua.. (ceh gua lak tengah makan time tu. nak jer gua tuam muka dia dengan sos balck paper ni tapi memikirkan beliau merupakan fauder karate UTM, hasrat gua gua pendam jer.. huhuhu)
" gua nak ajak lu pigi oversea .. lu nak ikut tak
gua: " maw maw.. maw (sambil buat muka manje gua hahaha).. sempat juga dua tiga awek dan minah indon menjeling gua sebab tak tahan dengan muka cute gua ni.. 
"pigi gan sapa bro.. naik apa?,, nak bawa baju apa?.. nak bagi taw mak gua dulu tak?. flight bape jam.. bapa hari? (wahh gua dak super duper exsited)
faiz: " apa kejadahnyaa ko banyak sangat tanya ni. adoiii.. gua nak ajak lu pigi singapore.. ( g jalan2 dengan aweksss dua orang.. makan angin bukan kentut taw (tu lah yang gua beliau kata)
gua: apa AWEKS..! (dengar jer perkataan tersebut selera gua dengan stik ayam dan kambing terus padam lantass hidung gua mengalir sekelumit darah dan mulut gua berjijiran air liur sebijik cam lembu kena sakit kuku kaki dan mulut. huyooo dasat tak.. gua dah tak pikir lain daaa
" gua setuju..yang ARIF.. terus gua bagi kata putus walhal besok gua kene stanby kat opis sebab kelas baru nak start..
sempat gak gua kata "awek mana lawa tak. mana gambo nak tunjuk kat mak gua (aissssh cecechh)
faiz: " kawan Alim (alim mamber sekolah gua).. gua kenal camtu jer.. ni baru nak jumpa (sempat juga dia sengih harammm..!!)
" lu nak ikut esok lu tunggu jam 9.00 am k.. arios lu jgn tak jadi lak kang lebam mata lu gua tuam (beliau bagi warning kat gua)
gua: ok set besok sebelum subuh gua bagun .. (walhal hari sabtu gua selalu jer bagun lambat but subuh gua bagun k)

So bermula lah epik cerita nyaa dan disambung pada PART 2 .. nak tahu cita lu tunggu k
Ariosss...


2 comments:

  1. pembetulan yea bro, alia hassan berasal dr ipoh, bukan teluk intan. and nama fiza, hafizah ohkay. main bedal je kan nama org. haish!

    ReplyDelete
  2. aaa sory2 kesalah tersebut amatlah di mintaa maaf k.. huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...