Friday, 17 February 2012

Akhirnyaa

Salam bro.
Mr Kekurakukaku said,

Akhirnyaa.. aku berjaya mengolah layout bloq aku seperti yang aku kehendaki.. hahah (nak gelak sikit laa) and aku rasa dah nak hampir setahun gak usia bloq aku ni. terima kasih kepada sesiapa yang sudi baca entry2 aku..walaupun kadang2 korang rasa boring gan apa yang aku melalut tahap gaban ni hahahaha

owh yer.. sekarang aku dah ada bini baru.. well bini yang macamna tu yang tu nanti2 korang tahu laa.. well walaupun bz dengan keje yang memanjag ada jer.. aku akan cuba gak untuk tulis hape 2 benda kat sini

So sekali lagi terima kasih kepada korang yang telah menjoin aku punya bloq

Bye2 beb

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...