Wednesday, 11 July 2012

BARU TAPI AKU TAK TAHU..!

Salam bro..
Hye..! lama tak keluar korang rindu tak.. aaa rindu kan kan kan.. lama tak ubadate sey, serios lama
Well ada lah beberapa sebab aku kenapa tak muncul..  sebab2nyaa takyah aa bagi taw kan..haa
Well sometime we need some space kan tok diri sendiri..
Aku bukan robot gak k..

Well ada bape benda aku nak share..

i) Alhamdulilah aku dah beli kate sekarang .. tapi kate biasa jer babe.. persona jer.. tapi aku puas hati sebab aku memang minat kate tu.. so sekrng aku ada dua tenggiling kan.. (benda yang bawa korang bergerak aaa) dan aku nama kan ia tenggiling i dan tenggiling ii.. (aku syg korang!!!!)

ni gambo dia k

ni gambo dulu aku pakai rim lama.. tapi sekrng dah up to date aa. dan juga up to death duit aku gak huahaha.. tapi syg punya pasal apa ada hal... kan...

gambo moto aku aku tak simpan aa nak tengo sila g FB aku ea..

ii) aku dah beli gajet yang best gak .. tercapai cita2 aku tahun ni. ni aa antaranyaaa... aa gempak aa.. tapi aku tanak takbur.. tuhan marah

ni aaa benda gajet2 tu


yep memang betul aku pengila gajet.. dan yang paling aku gila ialah BB (blackberry) sebab apa! sebab dia memang best.. n samsung pun best jugaaa ea maaa nanti beliau terasa lak (aku syg gila koram dah tang gak)..

iii) kegilaaan aku g gym dah tahap dewa gak.. well memang minat nak wat caman kan.. alhamdulilah dah ada progress juga aa now berbanding tahun lepas.. yup sedor tak sedor dah dekat 2 tahun gak aku main benda ni.. yup memang aku gila besi.. nak wat camana (tu aa kenan mendapat besi kat tangan tu aa gamaknyaa)


dan gambo dia..

tak leh tunjuk nanti korang muntah darah lah hahahahahah

iv) now mak aku sakit.. tapi aku selalu berdoa semoga mak aku lekas sembuh.. owh yer mak.. raya ni rumah baru lah kita kan.. :) tak sabar nak tunggu mak sihat.. mak jambatan umah acik dah buatkan.. janji dah tertunai kan mak kan.. leh aa kawin pas ni heeeeeeeeeeeeeeeeeee!.. doakan mak aku sihat cepat ea

gambo kat Fb juga.. nanti aku masukan ea

v) well ada lagi tapi aku nak sambung nanti aaaa..

Well thaks sebab baca
ariosss

owh jap sebelum terlupa... walaupun dah lama daaa tapi PUihhhhhh...! belanda kalah..! (team aku lak) cettt!

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...