Thursday, 24 March 2011

I'm in Korea.. part 1

salam bro..
jam menunjukan pukulo 2.12 pagi dan aku lak tak leh tido.. huh.. mybe aku dah tido banyak semasa di dalam kate tadi. well we are from Busan actly and take by road (by car lah) to Seoul.. its about long way.. and apa yang aku buat aku tido sepanjang jalan.. kate telah di pandu oleh Mr han. dan  Mr beck.. actly ada beberapa gambar yang aku ingin upload but semua dalam kamera dan hp (well tunggu aa korang ea).. actuly aku baru pas mandi (baru aa dapat mandi dan last time aku mandi semasa aku di Malaysia huhahaha) dan aku menginap di salah satu hotel di Seoul...
Well ada beberapa perkara yang menarik dan pengalaman yang baru aku tempuhi hari ini. 1 korea memang sejuk gila nate.. second kalo ko nampak cahaya matahari terang menerang 2 baik ko takyah jemur badan ko ko sebab kompom sejuk gak and third baik korang duk dalam bangunan dari lepak luar sebab luar sejuk gila.. grrrrrr..
dan hari ini aku juga aku telah menikmati makan ikan.. kompom korang ingat masakan yang sedap kan.. dan huhu sedihnya ku cita ikan itu tidak dimasak dan dimakan mentah-mentah.. serioss woo aku makan mentah ikan tersebut.. hiss yang paling peritnyaa ada lak sesunggut sotong yang masih hidop untuk dimakan sekali.. huuuuu.. well aku banyak aku nak cita tapi (aku tak makan sangat ikan tadi.. sebab tekak dah kembang..) well aku penat maw tido well selamat tido kang aku sambung balik k
byeee beb

1 comment:

  1. err, yg bc p0n nek kembang tekak.. hahah
    mkn jek r megi..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...