Friday, 25 March 2011

Korea Part 2

Salam bro..
jam menunjuk pukul 7.42.. hahah actuy ak dahbagun dari kol 5 tadi.. after aku gosok baju di tingkat bawah (maklumlah tak leh pinjam streka) aku terus membuka pc ( dapat pc kat hotel ni cool kan hehehe) untuk up to date fb dan bloq aku ni haaaa..
so ape yang aku nak cita semalam aku telah dibawa oleh Mr Han pusing2 di Seoul.. well pemandangan of cos aa best kan.. lawa penuh sesak and yang penting tak panas kekekeke.. well satu hari gak aa aku dilayan oleh Mr han dan mr Zul pun turut serta.. well kita orang luch kat restoran arab yang ala2 barat mamak gitu.. gila mahal sey makan kat sini. serioss aku tak tipu.. 3 kepada maw fekat 2 ratus lebih aa duit malaysia.. tapi takpe kitaorang mencekek kaw2 punya dan dalam tak sedar dah 5 pnggan aku bedal dok..
well..
petang aku g dinner kat Dubai restoran dan menurut Mr Zul (a.k.a bos lama aku) dia penah makan gan dekan kat situ dan sempat gak dia snap gambar aku kat tempat yang dekan penah duduk.. dia kabar kat aku nak tunjuk kat dekan haaa..
well arini aku kene keje untuk jaga tapak pameran.. korang sedap aa dapat cuti aku ni haa yang penat tahap gaban dok.. so ok aa maw g mandi byee

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...