Tuesday, 12 April 2011

cuti dan TIOMAN yepii!

salam bro...
first of alll sory coz aku tak update benda ni lama dah.. well aku bz cam sial dok dengan unit baru aku ni haa..well hahaha aku nak cita bebaru ni aku g bercuti gan bebudak ni wah sangat best dok.. seyes sangat best.. aku lupa semua aa masalah aku, masalh opis masalah dalaman masalah luaran masalah rumah masalah masalh masak aaaa!!..
serios sangat best dok pehh aku rindu sangat kat lu orang dan suasana kat Tioman.. thkz dan kredit buat yun, anis, faiz, faiq dan loqman.. korang meamng best sey.. dan tak lupa gak kepada bro EDDY.. hahaha owner tempat kitaorang menginap (seyes bro ni masuk air dok seyes best gile).. and yang paling best aa semua yang ada kat pulai tu frendly gila aa cam haram tak kira aa mat salleh, mat negro, penduduk kmpg, tukang jual air, jual batik, jual boxer hahah semua sekali aaa... memang TERBAIK seyyy...
saat best gile melepak bersama korang dan diam tak diam dah hampir 7 tahun kan kita tak jumpa.. bak kata pasiz kalo dah kawin dah masuk darjah satu daa anak ... so gamabr yang best semua ada kat FB aku kalo korang nak jengah aa but aku try gak letak kat sini yang mana terbaik aaa.. ok sat ea


time kitaorang tunggu free time ni nak bla dah huhuhu sedih!

entah aku pun tak taw diorang tengok pew but time ni aku gah naikan layang2 mybe tengok layang2 aku kot hehehe

  betol tak diowang tengok aku kan kan kan....

terbang beb! haha

hahaha loqman gua ingat lu punya kata2 "syg abang pening syg "

makan jom2...

yang tengah tu aa bro EDY

time ni nak bla aa sedih gile..

main poker aa jom ada brn kew gua king aaa

sebelom g snokling.. semua cam heppy lebih lagi budak yang free heair tu hahaha dan lepas tu jeng jeng jeng ....

beliau mabuk muntah hijau kakakakakakah hape pun tak bole hahah yun yun sian lu gua tengok

ada gaya tarian zapin tak hahaha

time baru sampai beb time ni aa loqman cam ayam mabuk hahaha

haha time g lepak petang kat pantai

well i mis u all guys..

hohohoh tutup mulut paiz!

huwaaaa dalam free sebelom yun mabuk

dalam kate nak balik dan time kat pantai muka lu samaa jew paiz hahaha

hahah best gile

tanpa kehadiran mu tak best kak jah!

 huaawaaa best seyy!!

ni gambo aku hahaha gan bf aku anis..




aku gan anis well ahahahaha
 
well lu orang memang best aku nak g trip lagi gan kowang aku nak g aku nak g aku nak g.. so lepas ni kemana lak kita wei jom aa g lagi jom aaaa 
BEST AAA!!

2 comments:

  1. amboi2...
    bkn main lg ngate cik yun diva di sinih!
    ahaha. like ur entry. love ur blog!! ai lebyu (3x). ehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...