Wednesday, 13 April 2011

hari khamis...

salam bro..
well takda pape pun topik yang aku mahu bincangkan hari ini.. but thaks to someone yang telah menemankan aku g tengok cita ini heeee... best sangat cita ni dan memang aku suka tengok movie kartun. terima kasih ea.. U jasa mu di kenangkan..
Dan
aku pun kene keje minggu ni agak tak best gak aa.. well baru nak rehatkan badan dan basuh baju serta kemas bilik. maklumlah aku dah lama ttak lepak umah.. hurmm banyak gak benda yang tak update kat umah 2.. so takpe minggu depan still ada cuti lagikan.. dan yelah aku pun dah lama tak jenguk kampng.. lama gak aa da gak sampai sebulan dah ni.. well mama i miss u so much huhuhuh.. takpe aa nanti i balik kmpung kita leh gosip2 kan mak kan kekeke.. well ialah aku maw keje dulu dan terima kasih sekali lagi kepada pembaca sekalian serta budak tu yang temankan aku g tenguk movie hehehe...

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...