Tuesday, 10 May 2011

pagi hari di TERENGGANU!

Salam bro,
Owh by the way my name is acik..

Salam, well selamat pagi.. hurmmm actuly aku minta maaf sebb lama tak update benda ni.. lorh.. ok aku di terengganu now ada keranan urusan kerja. Kerja apa? pemasaran lah untuk UTMSPACE..
Well sebenarnya bkan itu aku mahu coretkan pada pagi ini.. well secara tiba-tiba pagi ini kau miss someone..
heee.. sapa dia.. well u guys tak yah tahu coz aku mahu simpan sendiri.. acutly realy aku mis dia secara tiba.. yelah jiwa jiwangkan so.. hahahha rindu datang secara tiba2.. hahah takpe balik johor dengan secara drastiknya aka akan jumpa dia.. sabar yer awak.. hahahaha

SO.. aku malas bagun dari katil di hotel ni actuly but baju dah gosok cuma yang belom gosok gigi aku ni aaaa hahahaha.. cam malas nak gosok gigi lak.. bOLEh? so aku pun malas nak membebel lagi selamat pagi kepada semua well sekian

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...