Wednesday, 15 June 2011

Cammon broo!

Salam bro
Owh by the way may name is acik..

Ahaaa
aku baru balik dari cuti.. yup dah dua hari aku cuti setelah sekian lama tak cuti.. actuly aku g konvo adik aku so tu pasal aa aku minta cuti. aku hinggat dapat gak aku cuti untuk rehatkan badan but last2 lansung bertambah2 penat aku ni aa. stat penat aa aku kene drive kate kat kl.. tambah lagi gan jem gila.. siap aku gak mengada2 keluar time orang balik keje.. huwaaaaa...
Owh
Naik keje jew hambik ko gadapa keje yang start berlambak2.. adoh baru tinggalkan dua hari keje camdua minggu.. dan aku lak cam blur2 lak.. apasal ea adoh..
So..
tak leh gular lama2 nanti kene gam ok bro selamat semuaaa

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...