Wednesday, 6 July 2011

Sapakah..?

Salam bro..
Owh by the way my name is acik...

Actuly..
Wah... agak terkejut gak aa.. sebab ada seorang ni aaa dah pandai main guitar.. SAPAKAH BELIAU..? ada aa well cayok2 sey semoga anda dapat memasterkan diri anda.. owh yer cerita pasal guitar ni aku nak kongsi gan korang..

Aku..
yes aku bercita2 maw membeli sebijik guitar karan.. atau dalam bahasa melayunya electric GUITAR.. berjenama Gibson.. well aku minat gila gibson kerana my mentor SLAS Gun & Roses mengunakanyaa.. huyoo.. aku minat beb yang berwarna emas.. yes.. aku sangat mengidamkanyaaa.. ada gak aku g servey kat Yamaha di Tebrau.. Harga agak aa mahal kan but aku tak kisah

So..
sekarang aku gah mengejaskan duit aku supaya dapat membeli benda tersebut.. dan disamping itu aku ingin juga mengikuti kelas2 muzik.. untuk memandaikan lagi diriku bermain alat tersebut.. so.. ada tak CADANGAN DARI korang?????.. so.. aku tidak kisah gan harga kerana duit bro boleh cari.. cuma jgn membazir lah kan..

Dan..
ada gak beberapa benda yang aku nak kaut sebelom aku tua.. contoh aa kate. superbike almari kuali dan sebagainyaa.. aku dah start merapu dah ni.. well korang Tunggu!!!!!.

Tata

4 comments:

  1. saya tahu siapa orgnya yg dah pandai main gitar tu?? huhu.. nant beli gitar mainkan lagu untuk adik ok??

    ReplyDelete
  2. hahaha srabai acik. mntg2 tu jek lgu yg sy tau
    awk bile nk jamming ngn sy ni? ahhahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...