Wednesday, 17 August 2011

kompom Mati.. hahah!

Salam bro..
Acik.. my name

Ahaaa aku ada satu entry yang menarik.. actuly aku ambik benda ni kat FB Hanim.. sangat menarik dan tertariknyaa aku untuk masukan dalam blog ak.. so aku mohon maaf kat Hanim sebab aku rembat entry ni tanpa bagi taw dia kekeke..
Harap lu jgn mara K babe..


Suami Terbaik..!!!!!

by Hanim A Hamid on Thursday, August 18, 2011 at 9:17am

Sekumpulan lelaki berada di bilik persalinan di salah sebuah kelab eklusif lagi mewah di pusat bandar, setelah keluar dari gym. Tiba-tiba kedengaran deringan Handphone di penjuru bilik tersebut. Seorang lelaki menjawap panggilan itu dan terjadilah perbualan seperti berikut . . "
"Hello?"
"Abang, nie sayang nie,"
"Emmm... "
"Abang masih ada di kelab lagi ke?"
"Iya."
"Sayang sekarang nie berada di shopping complex dua block dari kelab abang tu. Sayang ada nampak kain sutera terbaru.. Cantik bang, Boleh ke sayang beli?"
"Berapa harganya?"
"Cuma $1500.00 aje"
"O.K. Belilah kalau memang awak dah suka sangat"
"Ahhh thanks bang dan tadi sebelum datang sini sayang ada singgah di Cycle & Carriage dan tengok Mercedes model terbaru 2011 . Sayang suka kat satu model tu. Dan sayang dah bincang dengan jurujualnya dan dia setuju nak bagi good price . . lagipun elok juga kita tukarkan dengan Hi-line yang kita beli tahun lepas tu "
"Berapa harga yang dia bagi?"
"Cuma $680,000 ..."
"O.K tapi pastikan harga tu dah on the road."
"Great! Before we hang up, ada satu perkara lagi..."
"Apa?"
"Abang jangan terkejut pulak, sayang dah semak akaun bank abang dan.... pagi tadi sayang singgah dipejabat ejen hartanah dan sayang dapat tau rumah yang kita tengok tahun lepas tu... sekarang nie untuk dijual. Abang ingat tak? Rumah yang ada swimming pool bentuk love tu, ada taman orkid kat belakang, berhadapan dengan pantai tu. . cantik kan bang. . "
" Berapa harga yang mereka minta?"
" Cuma $940,000.tak sampai million pun.. O.K kan bang, dan sayang tengok dalam akaun kita
boleh cover harga tu. . ."
"Eloklah kalau macam tu, confirm cepat sebelum orang lain beli, tapi cuba dapatkan harga $700,000. OK?"
"OK, abang sayang, terima kasih bang, kita jumpa malam nanti ye!! I Love You !!!"
"Bye... I Love you too..."
ADA SESIAPA TAHU KE HANDPHONE NIE SIAPA PUNYA? Bukan aku punya pu,,kau pun bukan kan...issss...aku ingat aku punya tadi...adusssssssss...matilah pakcik nie.....punya hp...

Lelaki itu berhenti bercakap, menutup flap handphone . . .sambil mengangkat tangan yang memegang handphone tu dan bertanya pada yang ada dalam bilik tersebut :"


kekeke kompom mati aa laki dia kan.. cian kalo tak kene heart attack mesti mati gantung diri
hahaha so moralnyaa jgn letak hp sepah2 

p/s kalo gua aa kompom gua cekit mati laki yang angkat hp bini gua tu haiyaaa

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...