Tuesday, 2 August 2011

PERNahh>>> ?

Salam bro.
ACik that my name

Pernah?..
korang bercinta.. pernahkan.. sama juga macam aku.. cinta.. cita cita.. and apa sahaja yang berkait dengan dia,
Indah?.. well mestilah lahh .. macam korang juga yang penah bercinta...
camana nak gambarkan dia... dan bila rindu kompom kali dua best tu kan.. dan best bila saat aku rindu dia.. dan doble best bila dia pun sama ingat kat aku..  JIWANG kan.. rasa kosong bila dia tak answer call, tak reaply msj.. even bole GILA jika tak nampak dia..  hahahaha,, dan paling best bila berhadapan dengan dia.. macam2 benda nak kata kan but last2 cuma gelak senyum itu jew.. Dan masa pun berlalu dengan lajunyaa..

Pernah?..
Korang Break UP.. aku rasa ada setengah yang penah kan.. WELL aku penah gak.. dan rasa dia.. peritt der.. hahahahha.. well so benda yang  lepas buat pengajaran kan sebab aku malas nak komen bab putus ni.. coz aku rasa banyak dah aku up date kat bloq pasal ni.. but perit beb bila kene tikam dari belakang (even aku pun tak tahu camana rasanya) haaaaaa

Pernah..?
Orang salah anggap kat ko.. well aku penah weiii.. sampai aku buntu nak terangkan ... Last2 aku buat bodo jew.. so the reasonyaa buat aa bodo sebab ko tak bole punyaa tukar pandangan orang kat ko.. hahaha so aku mintaa maaf kalo penampilan aku meyebabkan kesalahanggapan kepada korang k.. aku manusia biasa yang banyak tak betolnyaaa sory beb..?

Pernah..?
korang rasa nak lempang jew... well ak penah.. bukan setakat nak lempang.. nak bunuh nak letopkan.. dan curah gan petrol dan pastu bakar.. kekekeke.. serioss sey.. pastu kompom g bakor benda tu..
hayaaaaii.. BUT gua sabo jew aaa malas nak ambik pot.. so gua maafkan dia kekeke.. legaa

Pernah...
korang tiba cam blur... ahaaaa aku penah beb.. tiba2 cam "hange" argghhh rasa nak gigit kepala orang.. hohohoho.. but tiba2 ke hange itu hilang dan aku kembali secara normal

dan Pernah tak..?
korang lupa SAHUR.. well huhuhuh aku penah dan hari ni aku lupa nak sahur.. adoyaiii.. semlam buka roti jew tu aaa.. tapi takpe janji iklass berpuasa kan takda hal laaa

Ok soly soly broo

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...