Saturday, 28 July 2012

CINTA... CINTAN.. MI CINTAN.. omg!

Salam bro..
Mr kekurakukaku said...


Aku mulakan dengan sebaris lirik lagu..
hayatilah dia... (huahahah)


masih disini menantimu berharap kau akan..memikirkanku
Masih disini menunggumu menanti jawaban atas cintaku
Masih disini menantimu mengharap cintaku akan bersatu
Masih disini menunggumu menanti dirimu kembali

Masih disini ..oh.oh..oh
Masih disini ohhhhh ouoo

masih disini menantimu berharap kau akan..memikirkanku
Masih disini menunggumu menanti jawaban atas cintaku
Masih disini menantimu mengharap cintaku akan bersatu
Masih disini menunggumu menanti dirimu ..ou oh oohh..

"korang tahu lagu ni tak..?

Nak tahu try aa google k.. pastu download... 

Aku sure lagu ni best bangat..



"owh yer... Pehal lak tengahari buta ni aku melalut jiwang bagai ea...."



Actuly.. aku merasa jiwang sekejap (hahaha) dan teringat lak kenangan2 lama (time dulu- dulu) hahahah..
Ialah dulu aku ada pasangan cam korang gak.. (haiihh sweet gitu) ala time nakal2 kat sekolah.. bila hinggat balik boleh layan gelak aaa

Hahaha ada satu kes ni aku hinggat lagi... dulu time aku form 3 aku ialah seekor  seorang pengawas..hahaha dasat tak.. yup aku memang seorang pengawas.. actuly aku tak suka jadi pengawas tapi dah dibagi so aku on jer lah.. dulu sapa kat sek aku, sapa jadi pengawas di merupakan pelajar yang pandai n hensem... hahahahha.. (so korang paham la kan) >>> :)

"So apahal lak kene mengena Kisah Cintan KO gan pengawas ni rashid"

Kisah bermula apabila aku diushar/ diminati oleh seorang senior ting 4.. SENIOR ok.. hahaha so dia dah hantar surat dan jumpa aku FACE TO FACE.. sebab nak menyampaikan hasrat dia yang dia suka kat aku laa... 

So mula-mula agak sengal dan lembu gak perasaan aku.. tapi nak wat camana kan, takan nak hampekan harapan orang (hehehehe time aku suka gak)... nama budak tu #@!**.... hahaha

So dengan rasminya dua hari pastu kitaorang pun copel laaa.. (kira cinta monyet aa time tu)
So nak dijadikan cerita time tu sekolah aku mempunyai peraturan yang ketat.. 

TIDAK DIBENARKAN BERCOPLE...

tu laaa yang aku hinggat.. walaupun tidak tertulis di dalam peraturan buku sek.. tapi ia tetap berkuatkuasa serta merta oleh guru displin sek aku.. lagi2 lah kepada insan yang hensem macam aku.. sebab apa? ialalah aku ni pengawas.. kompom aa terikat secara lansung dengan peraturan tersebut :(... tapi demi cinta abadi (time tu aaa) aku teruskan jua... 

cam cita ni laa keadaan kat sekolah aku time tu.....

Agak lama juga aa aku merasiakan perhubungan yang suci murni ni.. hampir 2 bulan  (apahal gelak.. dua bulan lama sey).. cinta merka di hati ini.. :)..

Namun kusangka panas sampai ke malam rupanya hujan ais di magrib..huhuhuhu.. dan aku masih hingagt ketika itu aku gah dating di parking basikal (time tu ada port parking basikal di luar sikit dari pagar sekolah)
Kegiatan aku telah diskodeng oleh Cikgu Displin.. dan itu pun secara tidak disengajakan... dia nak balik keje time tu.. ceettt aku hinggat lagi kate warna merah sport rim kilat.. lalu depan kami.. dan lirikan mata cikgu tersebut tepat di muka aku (lansung tak sempat cover) dan yang paling best time tu aku lengkap berpakaian pengawas komplit dan bertanda nama, dikukuhkan lagi lecana sekolah lambang obor tersemat didadaku.. huhuhuhuhuhuhu..

ecececeh pujangka kata...

Aku kaget.... hati tersentak.. harapan ku punah.. haihhhh time tu aku tengok muka dia pun berubah (hahahaha) dalam hati sempat gak maki2 memaki.. ahhhh tuuuu tuuuuu tuuuuuuu (bulan pose beb tak baik) apa la cikgu ni..
Pastu Hape?.....

akan datang dalam sambungan kedua...
haiiihhhh.. hahaha
Tata


"gua tahu siapa gua... gua tahu jodoh gua akan sampai gak.. Amin...".. :)






2 comments:

  1. apa ni ada sambungan2..
    baru nak feel.. hihi..

    ReplyDelete
  2. Acik awk ni mmg jiwg! Cite cinta ala ala mohabbatein seyyy gila arrrr

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...