Thursday, 26 July 2012

SOME SAID, SHE DID & IM SAD

Salam bro
Mr Kekurakukaku said..

Actually i dont know how my feeling right now..
 a) Do i m said,
 b) Moody,
 c) Happy
 d) Crazy..
Or empty...!

Yup. but aku rasa aku ambil jawapan c.. sebab jawapan tu laaa yang terbaik kan..
lagipun buat hape nak pusing2 kepala pikir jawapan yang menyebabkan aku lak moody..
So pikir tegak dan maju kehadapan..

Owh ia korang mesti gila atau lembu kejap dengan aku kan.. sebab apa aku tulis benda bukan2 ni..
Owh yes i have my own reason...

share with u all..?



 " NO i will not " hahhaha

So takpe laaa aku abiskan kemerepekan aku kat sini................... TAMMAT..
hahaha

Ok sebenarnyaaa hari ahad ni gua n the krew (lan + tunang dia + en K + tunang dia juga) akan bergerak ke KL untuk menyaksikan satu perlawan epik bola iaitu MALAYSIA lwn MACHESTER CITY..(boooooooooo..)



VS



Hureyyyyy hureyyyyyy.. HIDUP CHELSEA (suka hati aku laaa... aku minat kelab ni) hahaha

TERBAIK SEPANJANG ZAMAN...!

hakikatnyaaa aku takda lansung jesi dua2 pasukan ni.. tu yang agak pening kepala sikit.. so cadangan aku lah aku nak pakai jesi kelab ak.. tapi aku rasa baik takpayah kerana kompom kene buka baju pastu kan

dan aku rasa petang ni aku nak g rojer jap jesi city dan malaysia.. (aku nak pakai dua2)

Owh yer.. kalau korang perasan krew aku semua pergi bertemankan.. yang aku lak?...

TIADA TEMAN..... hooooo hoooo huhuhu

Nampak cam membohongkan.. actuly meamng takda... sebab aku rasa kalau ada pun cam takda.. so aku pikir takda laaa kan.. 

so AWAS bagi girls2 di sana ... hahaha 

SUNYI TAK?.....!

soalan tu cam menganjing rasanyaaa.. hahaha
ialah cuba korang pikir aaa.. aku ada 3 hp satu tab.. (bukan riak ea memang ada kot) tapi aku leh kira bape kredit aku tok call orng... hayooooo kan bagus juga camni tak membazir kan

hahahah tapi takpe aku ada mamber2 yang best so takda aa sunyi sangat kan
eah? apasal melalut tetiba ni... owh yer

Sambungan tok hari ahad ni akan aku ubated nanti... sebab nak pergi pun belum lagi kan.. so

TATA

aku tak sunyi sebab aku ada ALLAH yang sayang kat AKU.. :)


4 comments:

  1. aku tak sunyi sebab aku ada ALLAH yang sayang kat AKU.. :)
    Good answer!
    Allah mahu memberikan awak yang lebih baik.. InsyaAllah.. :)

    ReplyDelete
  2. owh pulangkan pendrive ku itu.. hahah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...