Sunday, 15 July 2012

KAU ADA BILA AKU TIADA

Salam bro..
Mr Kekurakukaku said..

"berikan cintamu, dan juga sygmu,
Percaya padaku, ku kan menjagamu,
Hingga akhir waktu...
Menjemputku"

Haaa juwang tak.. jiwang kan kan.. ok tepuk tangan tok diri memasingkan..
Actuly apa kene mengena tajuk dan langu UNGGU ni kepada aku...
Jawapanyaaa......

jeng

Jeng

  jeng...!

RAHSIA... hahahahhahaha.. (hape pun tak bole)

Amacam berdebar tak... ada gak sikit kan...
hahahahha..... perasan tak bulan ni hujan memanjang jer kan... HUJAN.. korang suka hujan... (bukan band hujan k) ada yang hanguk kepala tanda suka aa tuu..
Bagi AKU.. aku tak gemar hujan sebab hape?... sebab hujan simbol kepada kesedihan.. bagi aku laaa. bagi korang aku tak tahu lak...  Yup .. lagipun hujan menyebabkan pergerak menjadi terbatas... (yang buat best layan tido jer)......

Sebenarnyaaa aku dah melalut dah ni hahahaha well saja nak tulis benda mengarut supaya korang pun mengarut sekali bersama haku... welll akhir kata dari aku sila aa dengar lagu yang aku post lirik dia kat sini...
best gak layan lagu ni...

Ku Tiba Lagi > HYPER aCT

Menanti bicaramu menyambut kataku...
Bagaikan puisi mimpi mengindahi lenaku..
Hadir cahayamu menari dimataku..
Lembut jiwa menyambutku.. 
Mimpi kita bersatu.. 

Bridge : Dan ku mengharap
Sinar hatiku bertemu

Chorus :
Kutiba lagi..
bersama rasa rindu datang bertamu.. 
Diruang hati kecil yg berbicara.. 
Ingatilah diriku ini bersama 
Kenangan itu... 

Walaupun ku lihat bintang-bintang di balik awan..
Gugurnya kebumi menjadi impian
Takkan ku lepas apa yg ku harapkan 
Kerna ku untuk mu 

Verse 2 :
Apa mungkinku melakari memorimu..
Di wajah langit membiru.. 
Awan putih tintaku.. 
Bersama kita mengejar rasa sempurna
Walau hakikat ku tahu..
Mimpi tiada bersatu.. 

Ulang Bridge & Chorus.

Bridge II : Takkan lena walau seketika
Bisikan mimpi pasti berbicara
Tak pernah jemu menanti dirimu 
Hingga kau menjelma

Heeeeee ariosss



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...