Thursday, 12 July 2012

BILA BILA KITA BERDANSA

Salam Bro..
Mr Kekurakukaku said..

Actuly takda kene mengena entry ni dengan tajuk di atas.. Lagipun aku saja jer letak tajuk tu.. sebab apa.. Suka hati aku laaa hahahaha..

Well Malam tadi aku dengan gagahnya telah menonton Sebijik  movie yang agak best aa..
Acutly aku plan nak g tengok malam rabu.. tapi disebabkan kesibukan dan kebzian yang amat (apa pun tak bole) plan aku tunda ke malam semalam..

So pas tepak kul 5.20 pm aku calow dari opis aaa. balik keje jer aku lihat mamber baik aku ( nak tahu sapa mamber baik aku Klik disini) terbongkang umpama sekor memerang yang sarat nak beranak kat umah.. sebijik sey dengan misai dia yang agak2 artis Tamil.. hahaha

                                            memarang = member baik aku.. hahahah 

lantas dengan pantas aku menyelit diantara bantal2 yang beliau peluk mengesel2 umpama sekor kucing yang agak mengada2 tapi cumel wink* wink*.. dan sempat gak aku ambil sepry air (digunakan utnk mengosok baju pepagi) lantas dengan lafas bismilah aku sembur ke arah muka beliau dengan harapan syaitan2 dan iblis yang duk bergayot kat mata beliau pergi (tapi harapan aku time tu dia tak pergi sekali laaa).. alhamdulilah beliau bangun dan sempat juga beliau membebel umpama makcik kiah yang kehilangan kain batik apakah!... dan nasib baik juga pelempang beliau tak pergi sekali ke muka aku. hampeh!..

Selepas hampir (bukan tapir k) 5 minut beliau membebel kitaorang pun siap denga berpakaian.. dan dengan mengunakan tenggiling ii aku n dia gerak ke bando... sebelum sampai dangan bay sempat lagi aku call mamber aku isyam a.k.a abag roi.. lepak kat ciken cop TNB..

Cam biasa gosip2 hangat diutarakan cam biasa aa lelaki punya gosip.. pasal kate, pasal bumper kate n bumper lain jugaaa hahaha.. :).. dan juga pasal lain lah bola laa apa laa bole bla.. huwaaa..

Lebih kurang dan tidak lebih kol 8.30 pm aku bla g CS.. sampai kauter  tiket ada seorang akak cun jaga kaunter.. mata biru aku bajet mat saleh.. haaa denga senyuman mengoda aku tanya akak tu " laling give me tiket for SPIDERMAN yo.." Akak cun jawab " nak tepat duduk mano "laaa melayu gamaknyaaa... aku tengok site banyak merah so aku bajet dah ada orng duk aa.. so yg tinggal warna kelabu dekat lak gan skrin adoiyaiii takan nak tengok baring lak kan...  tb bole aaa

tapi mamber baik aku tanya "yang warna merah ni knp".. "owhh tu side cople".. akak tu cakap lantas mamber aku kata a nak yang tu nak yang tu.. (kambing tol) dah macam gay dah hahahha.. so aku g tengok aa tiket kol 9.05 pm

                                            tapir = takdo kene mengeno dengan entry ni

Lepas duk kat dalam wayang (tidak berpelukan k) movie start aa... agak best gak aa dan aku suka jalan cita dia yang best... so terbaik aa aku ucapkan kepada mat saleh yang duk buat cita ni.. yang paling best bila kene gigit gan lelabah ni.. leh jadi kuat ...
tapi yang peliknya tak penat ker dewan bandaraya duk bersihkan tali lebah yang dia bersepah time spiderman tu duk cari cicak (org jahat) kompom menyumpah nyaaa...!..
(memang segaja aku cita sikit supaya korang gi tengok sendiri n nilai cita ni)
tu diaaa

                                                best cita dia ni.. best2

                                        aksi gadoh cam filem tamil ... terbaikkkkkk boh!...

                               sarang yang wat DBNY (dewan bandaraya new york) marah 

                                             awek yang cun (bestnyaa jadi spidermen)

hahahah yang best sebab awek dalam cita memang 
cun n cute... wink* wink*
dan aku merasakan pertemuan aku dengan awek ni adalah takdir  wahh aaaaahahahhaa...

                 "amboh duk kate amboh ni hensom " tapi agok mulek aa kan kekekeke

so sekian hahahahah
ariosss

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...