Wednesday, 8 August 2012

I HOPE THAT NEVER END..!

Salam bro..
Mr Kekurakukaku said..

Hai... selamat pagi wa ucapkan.. seperti biasa sebelum wa tulis bloq ni waaa akan baca dulu bloq yang telah diupdatekan.. bukan hape wa suka baca bloq2 mereka yang suka tulis lawak2.. bagi ceriaa sikit pagi ni kan..
dan seperti biasa bloq wandayaya juga menarik perhatian waa.. haha kerana pagi ni beliau telah menulis satu benda yang agak lawak..

Nak tahu sila baca aa bloq dia. k.. hahha actuly lepas baca dan gelak gulling di atas lantai (ni tak berlaku k) dah tiba-tiba wa sayu.. serioss wa sayu...


"Sebab apa bro." 

Sebab wa tak dapat rasa macam korang yang ada family lagi.. Actuly wa dah tak ada ayah.. beliau meninggal time wa tahun dua di UM dulu.... hurrmmm sedih laa bila ingat balik... dulu time dia ada , time buka lah best .. sebab ramai kan wa adik wa, mak wa dan wa punya ayah.. lagi best time nak dekat raya.. siap pasang pelita lagi kat rumah.. hahaha

Tapi beliau dah takda so wa redo denga ketentuan Tuhan, sebab wa tahu dan yakin bahawa dia lebih mengetahui mana yang baik dan yang mana buruk..
Tapi wa janji tiap2 tahun wa akan datang ke pusara beliau..
Ok tanak cita sedih2 kan.. nanti banjir lak opis ni hahaha..
ok aa tu jer tata..

"yang tak ada tetap tak ada.. yang ada ni lah kene jaga.. :)"

2 comments:

  1. sedekahkan al fatihah untuk beliau..
    selamat hari raya..! :)

    ReplyDelete
  2. i will thanks by the way.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...