Tuesday, 7 August 2012

LIVE BY OUR LIFE..

Salam bro.
Mr kekurakukaku said...

Hai korang semua..
Actuly waa takda idea nak update pasal apa.. tapi permintaan daripada jari2 waa ni aa menyebabkan waa sedap nak menaip...
Hokey lah... waa nak cita pasal semalam..

"ado apo dengan semalam bro..?"

Ko tak leh sabo ea... adoii sabo aaa waa nak cita ni.. hahahaha semalam waa buka pose kat luar lagi..

"Perhhhh ari2 buka  kat luar kata dah kering.?"

Memang aa kering abis nak buat camana semua geng pergi.. takan aku nak berpeluk tubuh jer..
Past kalau tak g kompom kene menganjing tahap "Hanjing" yang kene baling dengan kamera "LOMO" 
hahahahaha... :) (Sesiapa yang terasa wa minta maaf dulu yooo sebelum raya hahaha).. 

Ok2 lepas raya gua terus gerak ke rumah En K.. kerana wa tak tahu tempat berbuka tu kat mana.. lagipun beliau nak tumpang waaa.. so wa pun terpaksa aa ambil dia.. huhuhu
so sebelum sampai ke rumah dia wa terpaksa menempuh perjalanan jem yang panjang tahap lembu ..
wa pun tak tahu apahal dan apasal tetiba lak jalan menghala ke bando jem... mybe ada eksiden sebab wa nampak sebijik ambulan berlari2 hanjing menghala ke jalan tersebut...
mybe ada kereta yang telah langar babi  kat situ .. :) atau pemandu tu memang babi semasa membawa kate tu.. sebab tu eksident haha..

Lebih kurang satu 30 minit menempuh jem yang cam babi panjangnya wa sampai kat rumah En K.. lepas
tu kitaorang menjadi pemandu pelancong kat cik asma & cik bell (sebab tak tahu jalan gak) kat area umah En K.. lepas tu jumpa bebudak wa kat depan umah En K
Pas jumpa kitaorang gerak ke restoran tersebut... restoran itu terletak di kempas dekat2 celcom..  sampai2 jer makanana dah terhidang cuma air jer takda.. tapi disebabkan waktu berbuka pun tiba seiring dengan ketibaan kitaorang maka makanan diutamakan daripada air.. hahaha

"makanan best cuma air lambat puihh..!"

"yang ni best.. seriosss.. !"

Makanan memang best cuma yang sayang byk gambo kat fb pula...
Nanti wa update gambo k.. ni cuma ada sikit jer ..
tu jer tata...

"takpe pasni waa buka megi lak.. huhuhu"

2 comments:

  1. Lomo tu takyah nak mention sgt ek... ahhhaha!

    ReplyDelete
  2. hahahahaha.. oky2 tak cakap dah..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...