Friday, 1 April 2011

Korea Part 3

Salam...
Well aku rasa ni last part aku nak cita pasal aku kat korea.. aku rasa malas nak sambung cita sebab aku pun dah balik melaysia.. haaa.. serios aku rasa best gak duk sana walaupun just 6 hari jew.. haaaa. actuly aku tak taw nak megarut pew just aku nak post bape jenis gambo yang menunjukakn aku g sana aa well (korang nak gambar lagi g tengok kat FB aku k)

 
ni time aku kat Desoan (pasar dia)

ni time aku jaga pameran kat Seoul
ni time aku jaga pameran kat Busan

well aku rasa nanti aku tambah lagi kat sini k, tak sempat aa and aku pun takda mood aa maw tulis sini..
well see u again KOREA!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...