Tuesday, 17 May 2011

Well Done...

Salam bro.
Owh by the way my name is acik!

So well aku tak tau nak kate ape but 2 3 4 hari ini aku bosan tahap dewa.. sebab?.. aku ada 4 hp (serios bukan nak megah aa) but.. sekor pun takda bunyi msj ko taw tak?.. hape aa dah takda sangat kew orang kat dalam talian nak msj gan aku..
Well actuly ada gak msj dua tiga but camtu aa dua tiga jew cam bosan aa
so ada gak aku terpikir cam malas nak pakai hp so aku nak pakai public phone bole?
so aku harap hari 2 kehadapan tak aa bosan lagi so

Soley soley aaaa bye

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...