Monday, 6 June 2011

Haru BIRU...!!

Salam,
Owh by the way my name is acik.

Arhgghhh..
haru biru aku hari ini. pepagi jew aku kene cari kasut aku.. arghhh aku lupa lak kasut aku tertinggal dalam kate semalam n nasib baik aa si syed dah letak kasut dalam bakul moto aku.. ADOiii!.. after that lak aku kene semak balik jadual kuliah dan tempahan kelas belom dibuat.. arrghh bala lagi yang akan datang.. but yang tu setelah diteliti oleh bos aku encik zam maka masalah telah disettelkan oleh dia dan Ain..
So..
selepas itu aku ingat masalah dan bala aku dah habis but tiba2 lak bos aku encik ros panggil.. aduh rupanya bala kedua datang lak. masalah dari segi student diploma tajaan um.. rupa2nya belom selesai lagi.. aku hinggat pendaftaran dah abis da.. tambah bala lak kesian lak aku tengok staf aku midah .. kene settle kan benda itu.. Bos siap bagi date line lagi sehingga kol 2.30.. sian dia camana aa dia terkejar2 masa nak settlekan benda tu.. so keputusan kene tunggu aa sehingga kol 2.30 pm.
Hurmmm...
aku hinggat nak ambik half day jew arini. kerana aku nak rehat dan buat keje rumah yang sebulan dah aku tinggal. adoh.. bala aaa semua ni.. hape pun tak bole. but takpe tahap kesabaran aku masih tinggi lagi dan aku yakin aku mampu selesaikanyaa
Owh yerr
aku lupa lak semalam time aku tido akurasa gatal yang amat seluruh badan arrghh aku rasa tilam aku ada pijat aa siott aa aduh mana aku nak tido aa malam ni. maka terpaksa aa ku cari tilam lain.. so..aku hinggat nak beli tilam gan katil jew arini. but nampak gaya tak leh aa sebab aku rasa tak leh ambik cuti half day..borang aku dah hanbik da. dan aku teringgat lak ak lom bayar duit gym gan duit brodband.. aduh..
Duit..
makin bayak aku dapat bayak lak yang keluar tu lom lagi gan hutang dari mamber aku si black yang dia lom bayar.. janji maw bayar cam harammmmm aa. time dia susah aku tolong but tiba2 hilang jew.. camni ke mamber. kompom pas ni aku tak caya kat ko harammm aa
So..
hapa yang aku mampu ialah tulis disini dan bersabar

so Soly SOly aa siott
tata

1 comment:

  1. Bos acik ni kejap nama En Zam kejap nama En Ros hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...