Thursday, 2 June 2011

MenyirAP..!!

Salam bro..
Owh by the way my name is acik..

kes menyirap.. adoh memang aa menyirap kalo ko lupa minum sirap kan.. actuly kes aku menyirap bermula dari semalam. last day (evening aa) aku nak tengok cita panda but ape yang aku dapat tengok ialah cita  karak.. yang paling sadisnyaa cita tu lansung tak best (biasa aa KRU yang buat mana ada best) dah aa tak best tak seram dan mengarut kalo ada 5 bintang aku bagi -0.5 taw tok cita tu.. LANSUNG TAK BEST !!!!!..  dan kemenyirapan aku membawa ke malam hari lak kerana perut aku tiba sakit memulas. Owh sebelum aku terlupa perut aku medidh disebabkan aku makan di mrybrown.. (hape punya fast food aa). pada mulanyaa aku nak makan kat sedap coner but bole lak dia kata gas abis so tak leh masak aa (patut aa ku tengok kedai tu takda orang) bodo camana aa nak berniaga camtu gas pun lupa nak beli.. hapa aa.. so aku makan aa kat mrybrown (sebalh sedap coner) aku oder bubur ayam BUT korang taw apa yang aku dapat.. memang betol2 bubur sakit yang dia bagi kat aku.. tawar dan takda lansung rasa.. tah pape tah..so memang aku tak pun takda perasan nak makan lah.. dan disebabkan itu lah aku disahkan cerit beret ... HARAM!!..
So..
kemeyirapan aku membawa ke tengah malam kerana aku tak leh tido sebab kau sakit perut. hingga ke kol 3 dan selepas itu membawa pula kew pagi ... kerana aku bagun lamabt dan tak solat SUBUH! dan terkinja2 nak g keje. haaa nasib aa pakai baju batik today so aku tak perlu gosok baju (Walhal aku tak lupa gosok baju semalam) so aku pun g keje aa cam biasa. dan tiba aku rasa hidung aku lak selsema arhhh tambah bala aa dan kemeyirapan aku .. dan tidak dilupakan juga aa fail pelajar yang kau minta diambil dari kl tidak dibawa adoh terpaksa aa aku mencari jalan memberi alasan kepada orang itu mengapa aku tak leh bagi fail penting tersebut.
So...
after that aku terpaksa aa aku g klinik.. dan nak dibuatkan cita time kat klinik aa segala masalah dalam opis datang (masalh takyah aa cita k sebab panjang) aku penat aa dgn birokrasi dala space ni. leceh dan takda tamadun lansung.. disebabkan itu juga aa aku tak leh mc harini.. ahaiiii MENYIRAp tak?..
So apa yang leh aku kata hari ini adalah hari ini memang hari menyirap aku so soly soly aaa

ok bye beb

2 comments:

  1. Oleh kerana achik tengah menyirap.. nah sirap ais ni minum banyak2 k hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha tak cukup maw lagi stong

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...